hrvengdeithurussloslkczplcz

Mit is Lopáron?

apartments san-mar

Mind azok akik aktivan szeretnék nyaralásukat élvezni, kivánságuknak eleget tenni, számtalan szenzációs sport eseményekben részesülhetnek.

Kirándulás hajóval  Goli otok (kopár szigetre)

Kirándulás hajóval

Mindennapos utazást szervezünk átlátszó fenekű hajóval a Lopár , Golog és Grgura sziget akváriumába.
Aquagun játékok Lopáron

Aquagun (vizi csuzda)

Élvezze, családtagjaival együtt az Aquagun varázsait , majd biztosítja gyermekei és önmaga részére az aktiv szórakozást.
Minigolf sportpályák

Sport terepek

A sport terepek közül kiemelnénk, a modern teniszpályákat majd a kispályás fociterepet amely mű fűvel borított. A sportterepeink alkalmasak rekreatív sportolásra és aktív sportolók felkészülésére. A sportpályák mindig szívesen látogatottak és felmérheti a kedvelt sportágában a tudását és felkészültségét a többi sportkedvelőkkel.
Tenisz terepek ZRC Lopár

Tenisz iskola

Már a sok éve működő tenisz iskola biztosít Ön számára profi edzőket, akik nemzetközi bizonyítvánnyal is rendelkeznek a legismertebb világhirű tenisziskolákból. Használja ki ezt a lehetőséget is, fejlesztje sporttudását, vagy tanulja meg az első lépéseket ebben a sportágban.
Windsurfing a tengeren

Windsufring és Kite

Igazi alkalom hogy kipróbálja ügyességét a deszkán vagy a Kite-on.
Kiválóan alkalmas hely, kedvező légáromlattal, attól fügetlenül mely vitorlázási ágazatot üz: free ride, free style, race, siklás…
Lopári erdő

Gyalogolás

Gyalogolás az egyedüli mód, hogy igazán megismerje Lopár természeti adottságait, a régi építményeket és házakat. Betekinthet hogyan is folyt az élet ezen a tájon valamikor.
Erre 10 km. gyalogutat biztosítottunk.
Búvározás és tenger kutatás

Búvározás

Fedezze fel környékünk tengeralatti varázsát.... a néhány aktraktív hely felejthetetlen élményt biztosít. Búvár iskolát is talál környékünkön, ahol felszerelés bérelhető, és búvár kirándulásokat is szerveznek.
Jet ski

Jet ski, Parasailing, Vízisíelés

Panziónok közelében lehetőséget nyújtunk Jet Ski-re, vízisíelésre, felszerelés bérlésre és a sokoldalú vízí sportág szépségeire melyek kellemessé teszik az itt töltött napjait.
Taxi hajó a nudista strand felé

Taxi hajóval a nudista strandra

Ha vonza az oázis nyugalma és a  természet szépségei, látogasson a nudista strandunk egyikére, amelyek csak a tenger irányából közelíthetők meg. Élvezze az érintetlen természet szépségeit.
Coctail bár a strandon

Coctél bárok a strandon

Tartamas lehetőséget biztosítunk mindazok számára akik kedvelt üdítőjüket a strandokon
a Lopár varázslatos természetében, szertnék elfogyasztani. Az esti órákban pedig külön szórakozást szervezünk a fiatalok részére.
Goli otok, valamikori börtön

Goli otok (kopár sziget) látogatása

A valamikori politikai börtön látogatására, szervezetten hajóval érkezünk Goli otok-ra . Ezen a helyen mindenekelőtt tudomást szerzünk arról , hogy hogyan éltek a politikai foglyok  és a börtön multjáról.
Lopári konyha finomságai

Szakácsművészet

A Lopár és az egész környéke messze ismert a szakácsművészetéről.Vendéglöink sokasága biztosítja  Önnek, hogy élvezze készítményeinket, melyek közül külön kiemelnénk a hagyományos módon halból készített ínyenceket, finomságokat. A sokfajta kinálatunk, bizonyára eleget fog tenni az Ön elvárásainak.
Hagyományos népviseletek Rábi rendezvényen

Ráb-i rendezvények

Rapska fjera a legatraktívabb esemény Rábon. E rendezvény látogatásával  külön élményekben részesűl és a XII. század történetével fog megismerkedni.
Három teljes napon át élveszheti rendezvényünket, ahol inyenceket finomságokat szolgálunk Itt megismerkedhet multunk mesterségeivel.
Röplabda a homokon  Rajska plaza (Mesebeli strand)

Röplabda a homokon

Röplabda kedvelök részére, Rajska paza  (Mesebeli strand) nagyon sok játszóteret biztosít .
A kiváló homokminőség szavatolja játékosaink biztonságát.
Lopár alkalmat nyújt arra is hogy a világ legjobb röplabda játékosok versenyét is figyelemmel kisérheti. Különben is, Lopár a vilgáhírű röplabda a homokon vetélkedő, szervezője.
Emlékmű Rábon

Kulturális örökségek megtekintése

A Ráb viharos történelmi eseményei mély nyomot hagytak a kulturális hagyományaiban.
A kultúra és hagyomány szerelmeseit mint egy csalóka úgy vonza , az itt lévö régi épitmények és rendezvények. Ezért szakosított turisztikai vezetőket is biztosítunk az Ön részére.